WIE WE ZIJN

Bij FORT kom je verder omdat je:

  • Snel zelfstandig zaken mag doen
  • Zelf contact mag onderhouden met cliënten
  • Zowel leert adviseren als procederen
  • De mogelijkheid krijgt je vergaand te specialiseren
  • Komt te werken op een middelgroot, informeel Amsterdams kantoor, op een sfeervolle locatie aan het Vondelpark

Bekijk nu de Fort Advocaten vacatures op onze vacature pagina.

Wie we zijn

Fort Advocaten N.V. (“FORT”) is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark. De advocaten van FORT procederen en adviseren cliënten op het gebied van het Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht.

Bij FORT staat de mens centraal, vanuit daar gaan we voor het beste resultaat. Dit doen we door goed te luisteren en elke zaak op een no-nonsense manier aan te grijpen. Wij doen het nét even anders.

Onze medewerkers zijn breed geïnteresseerd en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de recente ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor clienten. Door het volgen van specialistische opleidingen én het verdiepen in de branches waar onze clienten zich in begeven sluit er altijd wel een van onze advocaten perfect aan.

We houden de lijnen graag kort. Clienten hebben één contactpersoon die ook de eindverantwoordelijkheid voor de zaak draagt. Zo weten clienten steeds waar ze aan toe zjin en worden zij gedurende het hele traject goed begeleid. Dit werkt plezierig én efficiënt.
FORT investeert graag in langdurige relaties met cliënten. Samen zoeken we naar doeltreffende oplossingen. Onze advocaten staan bekend om hun daadkracht, vechtlust en deskundigheid. Deze mentaliteit heeft ons inmiddels een sterke reputatie opgeleverd.

Management

Fort Advocaten N.V. is een naamloze vennootschap. Het dagelijks bestuur van Fort Advocaten N.V. wordt momenteel gevormd door Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven ondersteund door de kantoordirecteur, Carolien Bonsma.